Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

hurkajan

23. 4. 2011 20:11
máte plnou

pravdu v současné době už člověk nežije jen bojuje o přežití naše spol.má mnoho vámi popisovaných existencí a jejich jediným společným jmenovatelem je hamižnost dnešní doby...tedy exekutoři a soudy z plateb které pro neoprávněnost  nikdy neměly spatřit soudní rozsudek dostávají mnohasettisícové rodiny do kolotoče neustálých zcela společensky i duševně zničujících situací a k vyřazení ze společnosti a nuceného života v chudobě.Těžko pochopitelné soudy se táhnou i desítky let přitom i jediný laický pohled třeba na zaplacenou fakturu každému normálnímu člověku jasně říká nejste dlužník soud toto prozkoumává roky a to jen z důvodů vyměřených poplatků jak soudu tak exekutora ...ovšem to je jen jeden z mnoha ukázaných případů....těžko někdo obhájí že když někdo nemá z omluvitelných důvodů na splácení více jak stokoruny a nakluše x exekutorů se statisícovými odměnami nezaplatíte zákonitě vodu elektřinu plyn dopravné dětem potřeby ve škole a už nemáte šanci se z toho dostat...atd.

0 0
možnosti
C

Camino.

23. 4. 2011 20:53
Re: máte plnou

Pamatuji se, ze kdyz jsem videla v Kanade prvniho, zdrave vypadajiciho, mladeho muze sediciho na chodniku, ktery se ptal jestli mam drobne navic, nicilo to muj pocit, ze "life is good". Reptala jsem vsem pratelum, ze to v Evrope neexistuje, odvetili - it''s his choice....jiste, neni tomu tak vzdy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1287x
Měl jsem být Josef, maminka si po mém narození prosadila Václava - velice zavazující jméno, karmické... Jeho nositel se může vykoupit jen konáním dobra, věčnou snahou o spravedlnost.

Motto: "Svoboda znamená odpovědnost, proto se jí
většina lidí bojí" -G.B.Shaw

Seznam rubrik